Tack släkten!!

Igår var släkten här och firade, vi hade supertrevligt och dom sista nattsuddarna åkte taxi hem runt midnatt. Tack för alla fina lyxiga presenter, mycket mycket uppskattade!! Kvällen gick så jäkla fort, och mitt i allt kom det ner tre coola Falun grabbar som skulle hämta min lilla Toya… så nu är bilen såld och saknad :=). Om växeln jag fick har täckning så sålde jag den för 140.000 – annars så har jag fått 10… för det fick jag kontant hehe. Men jag känner mig lugn, det var supertrevliga killar som har kört 120 mil för att hämta en bil genom ett snöigt Dalarna ner till ett soligt Småland. Hoppas allt gick bra på hemresan, den var nog inte klar förrän 4 imorse!
Tillbaka till kebabtallriken och soffan, kram!!

0 0 votes
Rate this article!
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments